personal-trainer-eindhoven

Over mij

Wil jij:

  • Een personal trainer waarbij jij jezelf niet onzeker voelt?
  • Weten welke voeding jouw lichaam nodig heeft?
  • Een online coach?

Ik ben Iris van Dinteren, de oprichtster van De sportprofessor. Nu hoor ik je al denken: ‘Ben je dan zelf professor?’ Nee, dat ben ik niet. Maar wie ben ik dan wel?

personal-trainer-eindhoven

Google

Het was een druilerige woensdagavond toen ik thuis kwam van een bootcamptraining. In plaats van meteen onder de douche te springen, pakte ik mijn telefoon en ben ik gaan googelen. Ik zocht op termen als ‘bootcamp opleiding’ en ‘personal training opleiding Eindhoven’. Het duurde niet lang voordat ik de gewenste resultaten kreeg. Twee dagen later heb ik me ingeschreven voor een zaterdagopleiding tot Personal trainer.


personal-training-eindhoven

De sportprofessor

Na het behalen van deze opleiding en het volgen van  aanvullende sport- en voedingsgerelateerde cursussen heb ik besloten om een eigen bedrijf op te starten. Ik weet hoe fijn het kan zijn om te sporten, hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten en hoe belangrijk een gezond voedingspatroon is. Maar dit wilde ik wel op mijn eigen manier doen, waarbij kwaliteit voorop staat. Ik geloof namelijk niet in Quick-fix oplossingen, maar wel in een doelgericht en persoonlijk trainings- en voedingsprogramma, zodat iedereen zijn of haar beoogde doel kan behalen.

Hier kan ik je mee helpen

personal-training-eindhoven

Personal training

Als je onder begeleiding van een personal trainer wilt sporten, zodat je extra gemotiveerd bent, zeker weet dat je het goed doet, en de beste resultaten haalt.
personal-training-voedingsschema

Voedingsanalyse

Je voedingspatroon onder de loep genomen. Ik breng je huidige voeding in kaart, zodat jij je eetpatroon kan verbeteren en daarmee je lichaam geeft wat het nodig heeft.
personal-training-schema

Online coaching

Op maat gemaakte trainingsschema’s, sporten waar en wanneer jij dat wilt, online gemotiveerd worden en een stok achter de deur, zodat jij je doel behaalt.
personal-trainer-eindhoven

Meer over mij weten?

Ik woon samen met mijn partner (Luke), kat (chester) en hond (Juul) in Eindhoven. Je maakt me heel blij met zomerfruit, vooral van kersen en aardbeien (het liefste met een laagje chocola eromheen). De lekkerste aardbeien (met chocola uiteraard) haal jebij de aardbeien drive-in in Uden. Ik wordt ook blij van de lente, de zomer en de geur van verse koffiebonen. In de zomer van 2018 heb ik per mountainbike een rondreis gedaan door Bali en Java in Indonesië. Mocht je ooit in Bali zijn, pluk dan eens een ‘jackfruit’ uit de boom, ze zijn echt heerlijk. Mijn kat denkt af en toe dat hij een hond is. Chester is de meest trouwe kater die er is. Hij loopt vrolijk met me mee naar het veld waar ik trainingen geef en blijft daar tijdens het sporten in de bosjes zitten kijken en aanmoedigen. En als de training is afgelopen, brengt hij me weer veilig thuis :)