"Je overgewicht definitief verleden tijd zonder eindeloos te jojoën, in te leveren op genieten en je leven drastisch te veranderen'' Werkt zelfs als elke poging is mislukt, je geen enkel dieet kan volhouden en jezelf niet wil verliezen

Stel je voor: je bent definitief van je overgewicht af. Wat zou het voor je betekenen als je eindelijk tevreden bent met je lijf? Alle kleding aan kan die je wilt? Je nooit meer hoeft te schamen?


Met het programma ‘Gezond brein, Gezond gewicht’ pak je eenvoudigweg je oude breinpatronen aan. Die oude breinpatronen zorgen dat je steeds opnieuw in oude gewoontes terugvalt.


Maar door ze definitief aan te pakken, ben je blijvend op een gezond gewicht. Zodat je zelfverzekerd door het leven gaat — zonder je leven drastisch te veranderen.

Wil het maar niet lukken met afvallen?

Vervelend.


Want daardoor:

 • Baal je als je 's avonds hebt toegegeven aan die reep chocola. Waarna je in bed eindeloos ligt te piekeren.
 • Raak je gefrustreerd omdat je de wilskracht niet hebt. Je wordt zelfs een beetje boos op jezelf.
 • Praat je het goed: 'ik ben nu eenmaal een bourgondiër', 'het zit in de familie' of 'ik ben toch gezond?!?'
 • Blijf je eindeloos jojo-en en ben je bakken met geld kwijt aan diëten, afslankmaaltijden en gezondheidsgoeroes.
 • Durf je geen bikini meer aan. En een badpak voelt verre van comfortabel.


Ondanks alles blijf je het wel proberen.


Het vervelende is alleen:

 • Je snaait nog steeds als er niemand thuis is
 • Je twijfelt of je partner je nog wel aantrekkelijk vind
 • Diep van binnen heb je de strijd al opgegeven


Je bent niet de enige die hier last van heeft. Veel vrouwen worstelen hiermee.

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Emotie eten de baas

Er is een manier om ervoor te zorgen dat je een gezond gewicht bereikt zonder je hele leefritme aan te passen. En zonder terugval.

Dat bereik je met ‘Gezond brein, Gezond gewicht’.

Stel je eens voor dat je:

 • Voor eens en voor altijd afrekent met de overtollige kilo's
 • Onbezorgd kan blijven genieten van lekker eten
 • Feestjes, barbecues en vakanties geen issue meer zijn
 • Je mooi voelt als je partner naar je kijkt
 • Je gezonde gewicht voor de rest van je leven vasthoud

Hoe kom je daar?


Als je alles al hebt geprobeerd, alle diëten, alle sporten, alle methodes en niets werkt… dan ligt het maar aan één ding: je brein.

In je brein liggen allemaal oude paadjes en patronen. Die zijn heel sterk; je kunt er haast geen weerstand aan bieden. Dat is waarom de meeste afvalmethodes niet werken.


En begrijp me goed: het is geen 'mindset' of motivatie-dingetje. Nee, het gaat echt om de oude, diepverankerde patronen in je brein.


Die moeten eruit. En nieuwe breinpatronen erin. 


Ook jij kan dat.

overtuiging

Dit zijn je grootste 'vijanden'

Emotie eten de baas

overtuiging

Vijand 1:

Je eigen overtuiging: ‘voor mij werkt dat toch niet’.

Je hebt gelijk dat één programma nooit werkt voor elke vrouw in elke situatie. Maar het is een feit dat afvallen om gedragsverandering gaat.

Bijvoorbeeld bij eten. Het gaat er niet om wát je eet. Maar waarom. Misschien uit gewoonte, emotie of verveling.
angst

Vijand 2:

Angst: ‘wat als het weer niet lukt? Dan ben ik al helemaal een mislukkeling’.

Weet je wat de beste afvalpoging is? De allereerste. Daarvoor was het namelijk nog nooit mislukt. Hoe meer pogingen je gedaan hebt, des te meer je jezelf laat leiden door dat stemmetje in je hoofd. Dat stemmetje is niet de realiteit. Sterker nog: het maakt je alleen maar onzeker.
ongemotiveerd

Vijand 3:

Volhouden: ‘ik heb niet genoeg wilskracht, discipline of motivatie’.

Gedrag zit vastgeroest in je brein. Je hersenen bepalen wat je doet. Niet jij.
Klinkt raar, vind je niet?

Slecht twee procent van alle keuzes maak je zelf. De overige 98% doet je brein voor je. Je hersenen bepalen dus of je toegeeft aan die reep chocola. Ongeacht wat jij daarvan vindt.

Verander die 98%. Daar maak je het verschil.
gezond brein gezond gewicht

De oplossing:

In het programma ‘Gezond brein, Gezond gewicht’ ontdek je hoe het jou wél lukt om af te vallen. En ook hoe je je gezonde gewicht vasthoudt. 


Je gaat aan de slag met de oude breinpatronen die in je hoofd verankerd zitten. Die gaan eruit. En de nieuwe breinpatronen gaan erin. Zodat je zelfverzekerd door het leven gaat, zonder je leven drastisch te veranderen.

Ja, ik wil van mijn overgewicht af
Je krijgt direct toegang
gezond brein gezond gewicht

De oplossing:

In het programma ‘Gezond brein, Gezond gewicht’ ontdek je hoe het jou wél lukt om af te vallen. En ook hoe je je gezonde gewicht vasthoudt. 


Je gaat aan de slag met de oude breinpatronen die in je hoofd verankerd zitten. Die gaan eruit. En de nieuwe breinpatronen gaan erin. Zodat je zelfverzekerd door het leven gaat, zonder je leven drastisch te veranderen.

Ja, ik wil van mijn overgewicht af
Je krijgt direct toegang

Zij gingen je voor...

''Door de wekelijkse opdrachten en het contact in de community kon ik stappen maken. Ik maak bewuste keuzes en baal niet meer als ik een keer een slechtere keuze maak. Ik zou het zeker anderen aanraden!''
Moniek van Kemenade
''Ik ben 5 kilo afgevallen en heb veel goede handvatten gekregen. Ik weet nu hu ik mijn brein de baas kan blijven. Iris is een lieve en gedreven meid die enorm goed met haar vak bezig is. Dat enthousiasme en vertrouwen brengt ze heel goed over.''
Mandy Leenders
''In 10 weken tijd ben ik maar liefst 7,3 kg kwijt! En is mijn buik een stuk minder. Ik eet normaal en gezond, ik raak vet kwijt en voel mezelf vele malen gezonder. Voor mij is het de beste investering geweest voor nu en de toekomst.'' 
Danny Smits

Gezond brein, Gezond gewicht:

Emotie eten de baas

Met het programma ‘Gezond brein, Gezond gewicht’ verander je het belangrijkste aspect voor gewichtsverlies: je oude breinpatronen. De ongezonde patronen die zich in je hersenen hebben verankerd.

Jij en ik zijn gebouwd om automatisch te reageren op alle prikkels en impulsen. Da’s handig, want het scheelt bakken energie.

Het nadeel daarvan is dat je brein ervoor zorgt dat je die ongezonde patronen eindeloos blijft herhalen. Dat heeft niks met wilskracht, doorzettingsvermogen of discipline te maken.

Je oude breinpatronen zijn de grote, sterke saboteur met afvallen. Die patronen zijn honderd keer sterker dan al je goeie voornemens bij elkaar. En ze winnen altijd.

Tenzij…

Je jouw brein als het ware gaat her programmeren. Oude patronen eruit, nieuwe erin. Heb je eenmaal die nieuwe patronen aangelegd, zul je nooit meer terugvallen in die oude gewoontes.

startpunt gezond brein gezond gewicht

Het startpunt

Een goed begin is het halve werk. Dit is meteen het fundament van het hele programma. Je ontdekt waarom je überhaupt van de kilo’s af wilt. Want als je daar geen flauw benul van hebt, waarom zou je dan al die moeite doen?

En die reden is niet omdat je graag in maatje XXS over straat wilt paraderen. Je gaat op jouw echte drijfveer. Dan komt de motivatie vanzelf.
gezond brein gezond gewicht mentale kracht

Mentale kracht

Klinkt zweveriger dan het is.

Je ontdekt hoe je de uitdagingen die afvallen met zich meebrengt te lijf gaat. Je leert om sterk in je schoenen te staan. Met de groeimindset die je ontwikkelt, ga je dit zeker winnen. En het zorgt er ook nog eens voor dat je gemotiveerd blijft. Dubbel winst.
gezond brein gezond gewicht slechte-gewoontes

Doorbreek slechte gewoontes

Hoe vaak heb jij je al voorgenomen dat je ‘gewoon gezonder moet gaan eten’? En hoe vaak is dat al gelukt?

Het is slim om eerst te begrijpen hoe gewoontes zich in je brein verankeren. Je krijgt inzicht in onderwerpen zoals aangeleerde honger en emotie-eten. Daarna zet je de eerste stapjes om afscheid te nemen van je ongezonde gedrag.

Hier leg je de basis voor positieve gedragsverandering.
gezond brein gezond gewicht volhouden

Het moeilijkste: volhouden

Dat herken je vast wel, toch?

Je gaat jouw brein als het ware her-programmeren: zet nieuw gedrag om in blijvende gewoonten. Zodat je het tenminste wél volhoudt. Heb je voor de rest van je leven profijt van.

Maar geen paniek: we doen alles ministapje voor ministapje. Beloofd.
gezond brein gezond gewicht terugval

Feest. Kerst. Vakantie.
En een terugval...

Ben je na maanden zwoegen eindelijk 5 kilo kwijt, is het zomervakantie en komen die kilo’s er weer vrolijk aan. Al je harde werk voor niks.

Laten we realistisch blijven: het leven zit tjokvol uitdagingen en moeilijke momenten. Daarom krijg je strategieën om hiermee om te gaan. Zodat je straks de draad weer oppakt na een terugval. Je niet druk maakt om de kerstdagen. En niet in paniek raakt als er twee kilo bij komt.

Ik weet genoeg Iris, ik doe mee
Niet blij? Geld terug, zonder gedoe

gezond brein gezond gewicht review

Dit is wat je krijgt:

Dit is wat je krijgt:

Emotie eten de baas

 • Eindelijk een gezond gewicht, zonder je leven drastisch te veranderen
 • Je bent weer tevreden met je spiegelbeeld. Daardoor zit je een stuk lekkerder in je vel
 • Nooit meer schaamte voor je lijf. Kan je tenminste met een gerust hart naar de sauna
 • Je pakt het échte probleem aan. Zodat je geen tijd verspilt aan methodes die toch niet werken. Scheelt je ook nog eens klauwen met geld.
 • Een krachtig brein. Loop je nooit meer naast je schoenen. En raak je niet meer oververmoeid door dingen die je liever niet wilt doen
 • Reken af met het stemmetje in je hoofd. Hoef je nooit meer te denken dat je 'niet-goed-genoeg-bent'
 • 12 maanden toegang. Tijd zat om stap-voor-stap je oude breinpatronen aan te pakken. En de nieuwe erin te laten slijten.

voedingsanalyse-pijl-1-1

Maar ook dit:

Maar ook dit:

Emotie eten de baas

 • Hoe je emotie-eten de baas blijft
 • Hoe je van de kilo's af komt, maar toch dicht bij jezelf blijft
 • Hoe de kleinste keuzes leiden tot immense veranderingen
 • Hoe die veranderingen nieuwe gewoontes worden
 • Hoe je gewoon normaal kan blijven eten, zodat het leven tenminste gezellig blijft
 • Hoe je afvallen gaat zien als een investering. In plaats van iets wat 'even moet'
 • Hoe je nooit meer aan symptoombestrijding doet. Raak je niet meer gefrustreerd door alle mislukte pogingen
 • Hoe je motivatie met sprongen vooruit gaat – zonder moeite
 • Hoe je definitief stopt met snaaien. Zodat je nooit meer kotsmisselijk in bed ligt

En niet te vergeten:

voedingsanalyse-pijl-2

En niet te vergeten:

Emotie eten de baas

 • Online cursus omgeving. Zo bepaal je zelf wanneer je de lessen volgt
 • Kan ook als app op je telefoon of tablet. Heb je 't altijd bij de hand
 • Concrete opdrachten, oefeningen en strategieën. Zodat je precies weet wat je te doen staat. En heel gericht actie neemt.
 • Mini-stapje voor mini-stapje. Zet elke week één stap. Zodat je tijd genoeg hebt om alles te laten bezinken. Met alleen bingewatchen is er nog nooit een kilo vanaf gegaan ;-)
 • Alleen onderdelen die nuttig zijn in de dagelijkse praktijk. Waar je elke dag mee aan de slag kan en vanaf dag 1 al progressie maakt
 • Duidelijke lessen met video. Je ziet letterlijk voor je wat er verteld wordt. Zo begrijp je het stukken beter
 • Geef fan van video? Dan vind je de lessen in tekst. Met plaatjes uiteraard.
 • Wat de sleutel tot gedragsverandering is – en hoe jij die kan inzetten
 • Breinologie: hoe je brein beslissingen neemt. Zelfs als jij het daar niet mee eens bent.
 • Waarom je gedrag niet veranderd door aan het gedrag zelf te werken (en hoe wel)
 • Volledig gefocust op het mentale aspect van afvallen. Geen gedoe met calorieën tellen of sporten terwijl je geen zin hebt. Geen gedoe in de supermarkt, geen moeilijke recepten en ook geen ingewikkelde weekmenu’s. Want je weet tenslotte zelf wel dat een courgette gezonder is dan een Bossche bol.


En nog veel en veel meer...

Tijdelijke bonus t.w.v. € 147,- als je nu beslist:

BONUS: Begeleiding in de besloten community t.w.v. € 147,-

Is volhouden de grootste uitdaging voor je? Niet als je het samen doet. Daarom krijg je ook nog eens toegang tot de besloten community.

Je wordt onderdeel van een hechte groep mensen bij wie je je ei kwijt kan. Samen doorbreek je moeilijke momenten. Je helpt en steunt elkaar. En samen vier je je mijlpalen. Dat is tenslotte honderdduizend keer leuker dan alleen.

community gezond brein gezond gewicht
''De community is heel fijn! Iris denkt altijd met je mee, geeft je feedback en vraagt door. Zodat je jezelf niet voor de gek blijft houden.'' – Kim Pepers

Je investering

Toegang tot Gezond brein, Gezond gewicht: € 497,-
BONUS: Toegang en begeleiding in de besloten community t.w.v. € 147,-
Totale waarde: € 644,-

Jouw investering: 497 euro

Ja, ik wil dit definitief van mijn kilo's af
Niet goed? Geld terug – zonder gedoe.

null

Voor wie is dit programma?

(en voor wie zeker niet?)

Voor wie is dit programma?

(en voor wie zeker niet?)

Gezond brein, gezond lijf

Wil je van je overgewicht af, maar lukt dat steeds niet?
Wil je tevreden zijn met je spiegelbeeld?
Wil je gezond oud worden?

Dan is dit programma is ideaal voor vrouwen zoals jij.

Let op: hier komt de grote maar…

Ken je de vrouw die het ‘binnen-6-weken-van-je-buikvet-af-programma’ kocht en daarna 6 weken lang met een zak chips op de bank lag te netflixen?

Je raadt het al…

Geen resultaat. En dan zeker zeggen dat het programma niet werkt…

Je zal er zelf mee aan de slag moeten. Dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn. Het is echt niet alleen maar makkelijk en lang-leve-de-lol.

Ik werk alleen met gemotiveerde vrouwen. Actiegerichte mensen die zelf verantwoordelijkheid nemen.

Vrouwen die het verdienen om eindelijk eens met een goeie dosis zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Waarom zou je met mij aan de slag willen?

Gezond brein, gezond lijf

Waarom zou je met mij aan de slag willen?

Gezond brein, gezond lijf

Mijn naam is Iris van Dinteren. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 120 vrouwen mogen begeleiden en motiveren. In bootcamps, tijdens personal trainingen en vooral als leefstijlcoach.

Daardoor weet ik als geen ander hoe je gedrag kan veranderen. En vooral: nieuw gedrag volhouden. Zelfs als je er even helemaal klaar mee bent.

Dat komt zo: het gaat nooit om mij. Het gaat om jou. Ik ga je niet vertellen dat je dit-of-dat moet doen. Het gaat erom wat jij wil en wat voor jou werkt. Zodat jij definitief van je overgewicht af bent.

Alleen dat al is het waard om me volledig voor je in te zetten, ook zoveel mogelijk persoonlijk betrokken te zijn en je alles te geven wat ik heb.

In dit programma bundel ik mijn:

 • Expertise over het mentale aspect van afvallen
 • Ervaring op het gebied van gedragsverandering
 • Kennis over het brein, motivatie en volhouden.


Ik heb het hele programma zo voor je opgezet dat het jou wel gaat lukken van de kilo’s af te komen.

Niet blij? Geld terug.

Niet blij? Geld terug.

Je krijgt 14 dagen garantie.


Vind je het programma drie keer niks?
Werkt het niet voor jou?

Een mailtje en je krijgt je investering meteen terug. Je loopt geen enkel risico.

garantie-gezond brein gezond gewicht


Zeg je overgewicht gedag en je zit vele malen lekkerder in je vel. Dan hoef je je nooit meer te schamen, kan je de dingen doen die je leuk vind en ga je met een goeie dosis zelfvertrouwen door het leven. 


Mooi meegenomen: je wordt er nog fitter van ook.
Stap daarom nu in


Groet,
Iris
Iris de leefstijlcoach

Meld je nu aan

Gezond brein, gezond lijf

Meld je nu aan

Gezond brein, gezond lijf

PS: wil je eindelijk van je overgewicht af? Verander je breinpatronen. Oude (ongezonde) eruit. Nieuwe erin.

Afvallen gaat om gedragsverandering. Dat is het enige wat telt.

Je investering is slechts 497 euro.

PPS: Als je nu instapt krijg je de bonus ter waarde van € 147,- gratis waarmee je alles eruit haalt wat erin zit.

Ja, ik doe mee en krijg direct toegang


14 dagen niet-goed-geld-terug garantie